середу, жовтня 27, 2021

Використання Мicrosoft Teams в організації онлайн заходів

25 жовтня 2021 року взяла участь у вебінарі для педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти щодо використання Microsoft Teams в організації онлайн заходів. Мета: ознайомлення учасників з особливостями застосування Microsoft Teams в освітньому процесі.
   Під час заходу Наталія Палош, методист інформаційно-аналітичного кабінету ознайомила педагогів із можливостями Microsoft Teams – центру для командної роботи в Office 365 від Microsoft, який інтегрує користувачів, вміст і засоби, необхідні команді для ефективнішої роботи. Цей застосунок об'єднує все в спільному робочому середовищі, яке містить чат, файлообмінник та корпоративні програми.

 Участь у онлайн – тренінгу «Навички для успішної кар’єри»

З 27 вересня по 10 жовтня 2021 року брала участь у тренінгу викладачів курсу “Навички для успішної кар’єри” для представників закладів професійної (професійно – технічної) освіти.

Дане безкоштовне навчання в режимі онлайн було організоване Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення та Міністерства освіти і науки України.