середу, жовтня 27, 2021

 Участь у онлайн – тренінгу «Навички для успішної кар’єри»

З 27 вересня по 10 жовтня 2021 року брала участь у тренінгу викладачів курсу “Навички для успішної кар’єри” для представників закладів професійної (професійно – технічної) освіти.

Дане безкоштовне навчання в режимі онлайн було організоване Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення та Міністерства освіти і науки України.


Навчання складалось з теоретичної та практичної частин. В рамках тренінгу 27 та 30 вересня пройшли два навчально-практичні семінари. Впродовж надзвичайно насиченого навчання учасники отримали необхідні інструменти та здобули практичні вміння для впровадження курсу «Навички для успішної кар’єри» у ЗП(ПТ)О, освоїли інтерактивні методи, які допоможуть розвивати soft skills у молоді. Після проходження навчання педагоги зможуть допомагати молоді будувати успішну кар’єру та розвивати важливі навички: критичне мислення, тайм-менеджмент, креативність, цифрову грамотність, підприємницькі навички, емоційний інтелект, вміння вести переговори, управляти проєктами.

Немає коментарів:

Дописати коментар