вівторок, серпня 20, 2019

Положення про кабінет інформатики

   
У МОН розробили нове положення про шкільний кабінет інформатики
Міністерством освіти розроблене нове Положення про кабінет інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій закладів загальної середньої освіти. Проект документа оприлюднений відомством для громадського обговорення.
   У Міністерстві освіти зазначають, що метою документа є приведення Положення про шкільний кабінет інформатики у відповідність до законодавства та сучасних вимог освітньої галузі.


   Нове положення визначає призначення та основні напрями роботи шкільних кабінетів інформатики, порядок їх створення, вимоги до матеріально-технічног оснащення кабінету,  навчально-методичне забезпечення кабінету та засади керування роботою кабінетом інформатики.
   Після ухвалення документа, наказ Міністерства освіти № 407 «Про затвердження Положення про кабінет інформатики та інформаційно-комунікаційних технологій навчання загальноосвітніх навчальних закладів», втратить чинність.
    Громадське обговорення норм нового Положення триватиме до 6 вересня 2019 року. Пропозиції та зауваження до проекту документа можна надсилати на адресу b_kudrenko@mon.gov.ua.

Проект документа

Немає коментарів:

Дописати коментар