пʼятницю, лютого 24, 2017

Участь у Всеукраїнському науково-практичному тренінгу «Інформаційні технології в навчальному процесі: якісна освіта»

    21 лютого 2017 року взяла участь у  Всеукраїнському науково-практичому тренінгу «Інформаційні технології в навчальному процесі: якісна освіта», який відбувся  в Київському національному торговельно-економічному університеті. Мета тренінгу: удосконалення та підвищення якості освітньої діяльності, розвиток і поглиблення співробітництва з вищими навчальними закладами і провідними ІТ-компаніями України.

ТЕМАТИКА ТРЕНІНГУ:
Цифрова трансформація: функціональні можливості системи електронного документообігу M.E.Doc. Розкриття можливостей системи електронного документообігу М.Е.Dоc для створення та обміну первинною документацією між контрагентами та при реєстрації податкових накладних до ЄРПН, а також висвітлення питань автоматизації електронного документообігу. 
Новітні рішення автоматизації підприємства на базі хмарної платформи «jПарус». Представлення переваг хмарної платформи «jПарус» при управлінні підприємством віддалено для спрощення роботи спеціалістів, мінімізації затрат компаній на інформаційні технології.
«1С:Підприємство 8.3»: облік успішності студентів і аналітичний звіт (конфігурація робочого рішення за півгодини). Ознайомлення учасників тренінгу з базовими можливостями платформи «1С:Підприємство 8.3», технологіями швидкої розробки конфігурації з використанням конструкторів та інших сервісних механізмів. Побудова прикладного рішення на прикладі автоматизації обліку успішності студентських груп із застосуванням візуальних засобів розробки та елементів програмування. Розгляд функціоналу і окремих можливостей системи компонування даних як універсального механізму створення звітності в системі.
QR-кодування – додатковий (тактильний) канал сприйняття інформації. Впровадження на практиці в освітній процес простого, зручного інтерактивного способу розповсюдження і отримання інформації – QR-коду. 
Програмно-інструментальна платформа дистанційного навчання Moodle. Представлення програмного продукту Moodle (модульного об'єктно-орієнтованого динамічного навчального середовища). Демонстрація можливостей системи щодо організації взаємодії між викладачами і студентами при проведенні традиційних дистанційних курсів і організації очного навчання.
Створення інтерактивних презентацій з використанням хмарних сервісів (Prezi). Демонстрація можливостей програми Prezi щодо створення передачі і відтворення презентаційних матеріалів, технології застосування малюнків, символів, діаграм та інших елементів, які надають можливість створити інфографіку без спеціальної підготовки. 

Немає коментарів:

Дописати коментар